Heb je écht de volledige controle ?

Stel u een digitale toekomst voor die compleet transparant en overzichtelijk is. U beschikt over een volledig inzicht in uw licentiestructuur, hebt vertrouwen in uw complianceprocessen en ziet een aanzienlijke toename van uw bedrijfsresultaat. Kunt u het zich voorstellen? Dit is een toekomst waarin uw IT-team vooroploopt door innovatie te bevorderen en kansen te benutten.

Solutions

Met de bewezen optimalisatieaanpak van de LPCS experts kun je de ingewikkelde wereld van licenties achter je laten en volledige controle krijgen: Je bent beschermd tegen onverwachte kosten, hoeft niet bang te zijn voor audits, en betaalt nooit te veel voor licenties of cloudservices.

Insights

Als u geen helder inzicht heeft in uw softwaregebruik, loopt u financiële en veiligheidsrisico’s en wordt het moeilijker om cruciale beslissingen te nemen.

Licentie Optimalisatie

Zodra u volledig inzicht heeft in uw licentiepositie en clouduitgaven, kunnen we verder gaan met de tweede fase.

Protection

Blijf uw omgeving voortdurend optimaliseren, vermijd risico’s en behoud zelf de regie met onze volledige Protection garantie.

Additionele expertises

 1. CloudPerfect©

  De CloudPerfect heb je compleet inzicht in alle cloudabonnementen , zie je mogelijke besparingen op Microsoft Cloud-licenties en geeft het je inzicht in  toont hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Dit is gebaseerd op uw actieve, ongebruikte of overtollige licenties. Met deze tool kunnen we onze licentie-expertise nu op een digitale en efficiënte manier met u delen.

  .

 2. Tweedehands Licenties

  Sinds 2011 zijn we als pionier in de markt van tweedehands Microsoft licenties uitgegeroeid tot marktleider en tevens Microsoft Tier-1 partner geworden.
  Deze positie is uniek en  daarmee kunnen wij u op vele vklakken helpen om besparingen te realiseren maar ook een geleidelijke adoptie en integratie van cloud te kunnen bewerkstelligen.

   

Neem vandaag nog contact op

Bij LPCS staan we klaar om jouw organisatie te helpen bij het nemen van de juiste stappen om je waardevolle gegevens te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het kiezen en implementeren van de juiste back-up oplossingen.