Wat biedt CloudPerfect

CloudPerfect is hét digitale platform waarin Cloud abonnementen kunnen worden aangeschaft vanuit een overzichtelijke marketplace en waar ook het volledige beheer van ge- en verbruik van de abonnementen kan worden gemonitord en beheerd.

Volledig Cloudbeheer

Ons cloudbeheer platform CloudPerfect – voor Microsoft Online Services Optimization – biedt u diepgaand inzicht in het gebruik van uw M365 Cloud-applicaties. Deze slimme tool adviseert hoe u dit gebruik kunt optimaliseren om kosten te besparen. Het is de ultieme tool voor iedereen met een M365-contract.

CloudPerfect geeft u een schatting van de potentiële besparingen op Microsoft Cloud-licenties en laat zien hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Dit is gebaseerd op uw gebruikte, ongebruikte of onnodige licenties.
Met deze tool zijn we nu in staat om onze licentie-expertise op een digitale en effectieve manier met u te delen.

Voorkom vijf cruciale fouten

bij uw licentiekeuzes en renewals

 • Toont real-time kostenbesparing
 • Inzicht in ongebruikte, gebruikte & onnodige licenties
 • Real-time overzicht via één tool
 • Licentie-optimalisatie suggesties
 • Een maandelijkse factuur voor al uw producten en abonnementen
 • Onmiddelijk levering van bestellingen;
 • Extra inzichten door geavanceerde dashboard tooling;
 • Proces-optimalisatie;
 • Cloudperfect assessment tooling;

Marketplace

Wij bieden u een omgeving waarin u alle Cloud abonnementen kunt aanschaffen en toegang heeft tot gebruiksvriendelijke features.

Portaal gebruikers

Vereenvoudigde manier om User-delegatie snel in te regelen. Voor elk gewenst profiel een ingerichte omgeving of combineer delegaties om zo de gewenste toegang en inzichten te krijgen.

Abonnementen verlengen of annuleren

Met de selfservice catalogus functionaliteiten voor het toevoegen, wijzigen of annuleren van abonnementen, heeft u de mogelijkheid om zelf te handelen.

Abonnementen upgraden of downgraden

De Cloud abonnementen kunt u eenvoudig up- of downscalen. Verder bieden wij diverse diensten/add-ons voor uw customer journey.

Abonnementen facturatie

Flexibele en geautomatiseerde terugkerende facturering die meegroeit met uw expansie. Onze eenvoudige, moderne aankoopmethode is geoptimaliseerd waardoor u focus kunt houden op uw core business.

Abonnementen analyse

Heldere en gedetailleerde gebruiks- en kostenrapporten.

Real time Rapportages

Geeft een effectief en nauwkeurig overzicht van alle Cloud activiteiten en voorziet in uitgebreide business intelligence-dashboards. Naarmate de aankopen en consumptie geavanceerder wordt, nemen ook de rapportagebehoeften toe. Gebruik diverse filters om beter inzage te krijgen via rapporten over acceptatie, verbruik- en gebruik in één geconsolideerd dashboard. Real-time Power Bi rapportages van uw licenties, aankoop logs, Azure consumptie etc.

Interesse?

  ]

  De voordelen van CloudPerfect©

  Lees verder

  Ik wil meer informatie over CloudPerfect