Cruciale Insights

Als u geen goed inzicht heeft in uw softwaregebruik, loopt u financiële en veiligheidsrisico’s en wordt het moeilijker om belangrijke beslissingen te nemen.
Bovendien betalen de meeste organisaties te hoge licentie- en supportkosten om het risico op non-compliance te vermijden.

Waarom Insights?

Met behulp van onze LPCS experts adviseren wij u over consolidatiemogelijkheden en inactieve installaties. Wij zorgen ervoor dat u volledig compliant bent en onnodige uitgaven vermijdt.

Door de verkregen insights kunnen we bij de onderhandelingen met uw softwareleveranciers optimale resultaten behalen.

Voorkom vijf cruciale fouten

bij uw licentiekeuzes en renewals

  • Bespaar tot soms miljoenen

  • Verbeter uw compliance

  • Verlaag uw financiele- en security risico

  • Krijg volledige controle en transparantie

Insight in uw licentiepositie in 3 stappen

Als u geen helder inzicht heeft in uw softwaregebruik, loopt u financiële en veiligheidsrisico’s en wordt het moeilijker om cruciale beslissingen te nemen.

Ons team biedt u de hulpmiddelen en de ondersteuning om relevante gegevens te extraheren voor het maken van deskundige analyses

Neem zelf weer de controle met behulp van onze rapportage waarin staat hoe u kosten kunt verlagen en compliancerisico’s kunt voorkomen

Zodra er volledig inzicht is in uw licentiepositie en clouduitgaven gaan we door naar de volgende stap
Optimalisatie

Neem vandaag nog contact op

Bij LPCS staan we klaar om jouw organisatie te helpen bij het nemen van de juiste stappen om je waardevolle gegevens te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het kiezen en implementeren van de juiste back-up oplossingen.