Trots op onze klanten

Hieronder een kleine greep uit onze bestaande relaties.
Vele organisaties zijn u, tot volle tevredenheid, voorgegaan. Een tevreden referentie is de beste reclame voor ons bedrijf en daarom brengen wij u graag in contact met een van onze klanten. Bent u op zoek zijn naar een referentie in uw eigen branche dan horen wij dat graag. License Partners beschikt over referenties in nagenoeg iedere branche. Hieronder een kleine greep uit onze bestaande relaties.
“We hebben samen met LPCS een strategie uitgestippeld die ons zo voordelig mogelijk naar de cloud brengt.”
– Arne Hermann – Inkoper OLVG –
CASE
Arne Hermann ziet het als zijn taak om het IT-budget goed te bewaken. Hij vroeg aan drie partijen of er ook andere, voordeliger scenario’s denkbaar zijn. Eén van hen sprong er direct uit: License Partners. “Dat komt door hun proactieve houding”, zegt Hermann. “Ze wachten niet af maar komen direct zelf met ideeën.”

Mede dankzij de ondersteuning van License Partners beschikt het OLVG nu over een pasklaar ‘groeiplan’, zoals Hermann het noemt. “We hebben samen een strategie uitgestippeld die ons zo voordelig mogelijk naar de cloud brengt.” Een ander pluspunt van de samenwerking dat Hermann benoemt, is dat License Partners ‘behoeftegedreven’ werkt en niet zozeer salesgedreven.

``Kies je voor LPCS, dan kies je voor een no-nonsense club die weet waar Abraham de mosterd haalt``
– Dirk Verweij – Hoofd ICT –  CWZ-
CASE
“Met LPCS hebben we een partner gevonden die direct zag dat ons Microsoft licentie- en abonnementen structuur een stuk efficiënter en voordeliger kon worden georganiseerd.

Met de presentatie van verschillende scenario’s waarin alle pro’s en con’s werden besproken met alle besluitvormers, is er uiteindelijk gekozen voor een hybride oplossing.

Ik kan met volle tevredenheid terugkijken op de inzichten en samenwerking met deze club mensen. “

“License Partners ons uitstekend geholpen bij de juiste keuze voor Office 365 en de implementatie hiervan.”
– Bob Mulders – ICT Manager Infra – Vos Logistics –
CASE
Wij zochten een goede adviseur en leverancier die ons ging ondersteunen bij de complexe vraagstukken van Microsoft licentiëring.  Tijdens de licentie vraagstukken rondom licentiëring vonden wij de best passende oplossing voor Vos Logistics, die onze zorg ook weg nam en waardoor wij hebben besloten het traject verder met hen af te handelen.  Ze hebben voor ons werkelijk alternatieve hybride licentiescenario’s ontworpen en naast de levering van nieuwe-  en tweedehands licenties heeft License Partners ons uitstekend geholpen bij de juiste keuze voor Office 365 en de implementatie hiervan.

Ook interesse?
Onze experts helpen u graag verder