Microsoft Tier-1 MSP / CSP

Uw Tier 1 Microsoft Direct Cloud Solution Provider (CSP)

Als Tier 1 Direct Cloud Solution Provider (CSP) partner van Microsoft, streven wij ernaar om uw organisatie te voorzien van geavanceerde cloudoplossingen en ongeëvenaarde ondersteuning. Met onze toewijding aan kwaliteit en technologische innovatie, zijn wij uw vertrouwde partner in het navigeren door de complexe wereld van cloud computing.

Waarom uw Microsoft 365 bij LPCS:

 • Expertise in Subscripties:

  Onze diepgaande kennis van verschillende abonnementen stelt ons in staat om u te adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw organisatie aan de hand van de functionele behoeften binnen de organisatie en verschillende gebruikersgroepen. Of het nu gaat om flexibele maandelijkse abonnementen of langlopende contracten, wij helpen u de juiste keuzes te maken die aansluiten bij uw behoeften.

 • Het eerlijke verhaal:

  Wij willen een goede relatie met onze klanten voor de lange termijn. Wij vertellen altijd het eerlijke verhaal, zelfs al dat betekent dat u minder besteed. Zo kijken wij met onze klanten op welke vlakken de organisatie over gelicenseerd is en hoe men daarmee om kan gaan. Met onze expertise weten wij de lucht uit de licenties te halen.

 • Implementeren en adopteren van Cloud oplossingen:

  Met onze gefaseerde roadmaps helpen wij organisaties om in gecontroleerde stappen van de huidige omgeving te groeien naar een toekomstbestendige omgeving. Daarbij bepalen wij samen met u de rode stip op de horizon, waar u nu staat en hoe u naar de stip kunt toe werken. Zo behoudt u de controle over de migraties, kosten en resources die er voor nodig zijn.

 • Microsoft Advanced Support Contract:

  Met ons Microsoft Advanced Support contract bieden we u snelle en effectieve ondersteuning op elk moment dat u het nodig heeft. Onze eigen deskundige technici staan klaar om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en u te begeleiden bij het optimaal benutten van uw cloudomgeving. Hierbij kunnen wij de technici van Microsoft opschakelen waar nodig.

 • Geconsolideerde Facturering:

  Simpliciteit en transparantie staan centraal in onze dienstverlening. U ontvangt een overzichtelijke en geconsolideerde factuur voor al uw cloudverbruik. Dit stelt u in staat om eenvoudig uw kosten te beheren en budgetten effectief te plannen.

 • Self-Service Cloud Portaal:

  Met ons intuïtieve self-service cloudportaal heeft u volledige controle over uw Microsoft cloudomgeving.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

 

Kies voor LPCS als uw vertrouwde Tier 1 Direct CSP partner en profiteer van geavanceerde cloudoplossingen, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw organisatie kunnen helpen gedijen in de cloud. Samen bouwen we aan uw succes!

  ]