Uw nederlandstalige SOC

Security Operations Center / Managed Detection & Response

Wanneer een incident is gedetecteerd, is het cruciaal om zo snel en efficiënt mogelijk te reageren. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze passende activiteiten ontwikkelen en
implementeren om te handelen bij een gedetecteerd cybersecurity-incident.

nederlandstalige SOC

Door het gebruik van de juiste tool met ingebouwde kunstmatige intelligentie, in combinatie met toegewijde mensen die betekenisvolle verbanden en gebeurtenissen onderzoeken, is het mogelijk om de impact van een potentieel cybersecurity-incident te beheersen. Met betrekking tot de ‘Reageren’-functie in de aanvalsreeks, spreken we over responsplanning, analyse en mitigatieactiviteiten om ervoor te zorgen dat het cybersecurity-programma voortdurend verbetert.

De responsfase van een cybersecurity-incident is misschien wel het minst plezierige onderdeel van het werken in IT. Het voelt alsof de hele wereld in brand staat, en jij bent degene die verantwoordelijk is voor het blussen ervan. Daarom moet je een playbook opstellen voor verschillende soorten scenario’s voordat er een incident optreedt. Je kunt niet plannen voor alles wat er kan gebeuren, omdat geen twee incidenten hetzelfde zijn. Maar je kunt wel plannen wat er moet gebeuren bij specifieke soorten incidenten, en je kunt die plannen verbeteren op basis van je toekomstige ervaringen.

Three tiers

Wij bieden drie niveaus van SOC-services om te voldoen aan uw unieke beveiligingsbehoeften:

null
Post-breach wordt geactiveerd door honeypot traps die we strategisch over uw netwerk plaatsen. Als er een breach plaatsvindt, worden onze SOC-experts onmiddellijk op de hoogte gebracht en helpen ze u met de nodige stappen om de inbreuk te beperken en te verhelpen.
null
Co-SOC combineert onze AI-technologie met onze 24/7 SOC-service. Onze experts monitoren kritieke waarschuwingen en waarschuwingen met hoge prioriteit in realtime en reageren onmiddellijk. Ondertussen kan uw IT-team zich richten op gebeurtenissen met een gemiddelde of lage prioriteit, in de wetenschap dat onze SOC-experts achter hen staan.
null
Onze Full SOC zorgt ons SOC-team voor gebeurtenissen op alle prioriteitsniveaus, waardoor uw IT-team wordt ontlast van de IT-security follow-up. Met SGA Full SOC kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw bedrijf wordt beschermd door de beste SOC-experts en -technologie die beschikbaar is.

LPCS SOC is uw beveiligingscentrum voor incidentdetectie en -respons, authenticatiemonitoring en zichtbaarheid van eindpunten. Het identificeert ongeautoriseerde toegang van externe en interne bedreigingen en markeert verdachte activiteiten, zodat u niet door duizenden gegevensstromen hoeft te bladeren.

null

De voordelen van onze SOC

  • Nederlandstalig!
  • Cyber Security Integrator Background;
  • Relieving Sysadmins;
  • Korte lijnen van Communcatie en Persoonlijke Garantie C-niveau;
  • Partnership met Technology Partners;
  • License Partners Track record in Service and Knowledge;
  • Onze concurrerende tarieven;

Ja, ik wil meer informatie over onze SOC