Backup & Replicatie

Bescherm jouw gegevens met Microsoft 365 Backup en Restore

Voorkom Dataverlies en Herstel Incidenten.
Ben je op de hoogte van het feit dat Microsoft 365 geen back-up en dataretentie van gegevens voorziet? Microsoft legt die verantwoordelijkheid bij de organisatie. Met onze bewezen backup oplossingen kun je dagelijks een cruciale stap zetten door een back-up van je data te maken, zodat je te allen tijde in staat bent om je gegevens te herstellen, zelfs in geval van onvoorziene incidenten zoals overstromingen of ransomware-aanvallen.

Onze Expertise:

Advies en Oplossingen voor jouw Backup vraagstukken

  1. Meedenken

    Bij LPCS begrijpen we dat niet elke organisatie hetzelfde is. Sommige hebben veel gebruikers maar relatief weinig data, terwijl anderen per gebruiker aanzienlijke hoeveelheden data hebben. Deze variabelen kunnen van invloed zijn op de keuze van de juiste back-up oplossing. Wij zijn er om jou te helpen bij het maken van de beste keuze die past bij jouw specifieke situatie.

  2. Onze partnerships voor jouw gemoedsrust

    Dankzij onze strategische partnerschappen, waaronder Barracuda en Acronis, zijn we in staat om jouw organisatie de meest geschikte en betrouwbare back-up oplossingen te bieden. Of je nu behoefte hebt aan geavanceerde beveiliging tegen gegevensverlies of een effectief herstelmechanisme na een cyberaanval, we hebben de tools en technologieën om jouw gegevens te beschermen en snel weer operationeel te zijn.

     

Waarom kiezen voor LPCS?

Gepersonaliseerd Advies

We begrijpen dat elke organisatie unieke eisen heeft. Ons team van experts zal samen met jou werken om de optimale back-up oplossing te vinden die naadloos past bij jouw behoeften en budget.

Partnerships die ertoe doen

Onze samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven in de sector stellen ons in staat om jou oplossingen te bieden die gebaseerd zijn op de nieuwste technologie en best practices.

Betrouwbaarhied en continuiteit

Jouw gegevens verdienen de best mogelijke bescherming. Wij streven ernaar om jouw bedrijfscontinuïteit te waarborgen, zelfs in het geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Toegewijd Team

Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van advies tot implementatie en onderhoud.

Neem vandaag nog contact op

Bij LPCS staan we klaar om jouw organisatie te helpen bij het nemen van de juiste stappen om je waardevolle gegevens te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het kiezen en implementeren van de juiste back-up oplossingen.