Ervaart uw organisatie een gat in de IT-service of een Single Point of Contact (SPOC)?
Wanneer u wordt geconfronteerd met urgente IT-problemen, kan de frustratie van het omleiden een aanzienlijke uitdaging zijn. Om het heen-en-weer-verkeer tussen verschillende leveranciers te stroomlijnen en te voorkomen, is het verstandig om onze servicedesk-oplossingen te overwegen.

One Call Support

One Call Support voor IT en Cloud

Het opzetten van het zgn. One Call Support, is een speciale telefoonlijn voor vragen, problemen en meldingen en zorgt voor een efficiënte oplossing, met uitgebreide updates over de voortgang. Wij lichten graag de omvang van onze dienstverlening toe en lichten de voordelen toe op maat van uw organisatie.

In het scenario waarin we een One Call Support ( ook wel Single Point of Contact (SPOC) genoemd )  bieden, breiden we onze inzet verder uit. Uw personeel kan niet langer uitsluitend bij ons terecht voor IT-gerelateerde zaken, maar kan ook terecht voor diverse facilitaire zaken zoals tonervervanging, koffieleveringen en andere meldingen. Zelfs zeer specifieke kwesties zoals beveiliging kunnen worden opgenomen. Na een grondige beoordeling schetsen wij samen met u een profiel op maat voor deze dienstverlening.

Vanaf het moment van activatie zijn wij het aangewezen aanspreekpunt voor uw leveranciers.
Een One Call Support is precies wat de naam impliceert: een gecentraliseerd communicatiepunt. Werknemers hoeven niet precies te weten wat ze nodig hebben, noch hoeven ze specifiek te weten aan wie ze hun vragen moeten richten. Ze hoeven alleen maar te weten hoe ze de Support kunnen bereiken.

 • Efficiënte Probleemoplossing:
  Omdat alle informatie centraal wordt beheerd, kan het SPOC problemen sneller identificeren en oplossen. Er is geen vertraging door doorverwijzingen naar verschillende afdelingen.
 • Verbeterde Klanttevredenheid:
  Klanten waarderen een snelle en nauwkeurige oplossing voor hun problemen. Een SPOC kan dit leveren, wat de klanttevredenheid verhoogt.
 • Persoonlijke Betrokkenheid:
  Een SPOC kan zich beter inleven in de specifieke behoeften en verwachtingen van een klant. Dit persoonlijke aspect ontbreekt vaak bij servicedesks met meerdere medewerkers.
 • Effectieve Coördinatie:
  Voor complexe problemen kan een SPOC de coördinatie tussen verschillende afdelingen stroomlijnen. Dit voorkomt verwarring en zorgt voor een gestroomlijnde oplossing.
 • Betere Beschikbaarheid en Toegankelijkheid:
  Een SPOC kan vaak betere beschikbaarheid bieden dan een servicedesk met vaste openingstijden. Dit is vooral handig voor internationale klanten of klanten in verschillende tijdzones.
 • Proactieve Ondersteuning:
  Een SPOC kan proactieve ondersteuning bieden door problemen te identificeren voordat ze zich voordoen. Door monitoring en analyse kan het SPOC anticiperen op mogelijke problemen.
 • Kostenbesparing:
  Door efficiënter te werken en problemen sneller op te lossen, kunnen kosten worden bespaard. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door een klein team hoogopgeleide professionals in te zetten in plaats van een grote servicedesk met meerdere medewerkers.
 • Verhoogde Productiviteit van Medewerkers:
  Medewerkers kunnen hun tijd en energie richten op hun kernactiviteiten, wetende dat eventuele ondersteuning en problemen worden afgehandeld door het SPOC.
 • Opbouwen van Vertrouwen:
  Door betrouwbare en consistente ondersteuning te bieden, kan een SPOC het vertrouwen van klanten winnen, wat essentieel is voor langetermijnrelaties.
 • Implementatie:
  Het implementeren van een Single Point of Contact kan organisaties helpen om hun klantenservice te verbeteren, operationele efficiëntie te verhogen en uiteindelijk een positieve impact te hebben op de algehele bedrijfsprestaties.

Voordelen van en Once Call Support t.o.v een Servicedesk

Een One Call Support (ECS) is een strategie waarbij een specifiek aanspreekpunt fungeert als primair aanspreekpunt voor alle vragen, verzoeken en problemen van klanten. In tegenstelling tot een conventionele servicedesk biedt een ECS tal van voordelen:

Samen Efficiënter, Samen Groeien, LPCS

Samen naar de Toekomst ! Samenwerken met LPCS betekent samenwerken aan een toekomst van optimale productiviteit , support en gebruiksgemak. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het transformeren tot een strategisch voordeel. Uw succes is onze drijfveer!

Neem vandaag nog contact met ons op